מטבח עונתי: כך תכינו מנות טריות ובריאות
השימוש בירקות ופירות עונתיים לא רק מביא לתוצאות טעימות יותר, אלא גם תורם לסביבה ומספק פתרונות חסכוניים. בעת הכנת מנות בעונת החורף, ניתן לשלב דלעת, בטטה וקולורבי במרקים ודיסים, ובקיץ מומלץ להוסיף עגבניות שרי, אבטיח וענבים לסלטים מגוונים.
שפים ממליצים לרכוש את המוצרים בשווקים המקומיים, שם ניתן למצוא תוצרת טרייה במחירים נוחים. באמצעות רכישה זו, ניתן להעשיר את הארוחות בטעמים ייחודיים ועדכניים, מבלי להפסיד על הערכים התזונתיים של המוצרים.
בסופו של דבר, המעבר לשימוש במוצרים עונתיים הוא דרך מצוינת לשדרג את הארוחות היומיומיות. כך אפשר ליהנות מאוכל טעים ובריא, וכמובן לתמוך בכלכלה המקומית ובסביבה.