פסטה צבעונית בעבודת יד

טרנד הפסטה הצבעונית בעבודת יד, המוגשת במגוון מנות ונתמכת על ידי רכיבים טבעיים, משנה את פני המסעדות בישראל ומגביר את הקשב לתזונה בריאה

אוכל סלט

Photo by Nati Shohat/FLASH90

בעקבות השאיפה לחדשנות בתחום הקולינרי, מסעדות רבות בישראל החלו להציע פסטה צבעונית בעבודת יד, המיוצרת מרכיבים טבעיים בלבד. בין מרכיבי הפסטה ניתן למצוא תרד, סלק וגזר, והשפים מבקשים לשלב בין טעם, אסתטיקה ורוח קיימות. טרנד זה הפך ללהיט במסעדות בתל אביב, ירושלים וחיפה.

שף ממסעדה פופולרית הסביר: "הרעיון הוא ליצור משהו שגם ייראה טוב וגם יעניק חוויית טעם ייחודית. אנשים מחפשים כיום מנות יצירתיות שישאירו רושם." הפסטה הצבעונית מוגשת במגוון מנות, החל מפטוצ'יני ועד רביולי ממולא, וזוכה לתגובות נלהבות מצד הסועדים.

בנוסף, הטרנד מעודד לקוחות לשלב יותר ירקות במנות היומיות שלהם, ובכך תורם להגברת המודעות לתזונה בריאה ומאוזנת. השפים מאמינים כי השילוב בין האסתטיקה לטעם יאפשר חוויות גסטרונומיות חדשות ומרתקות.

Exit mobile version