כדורי שוקולד הם חטיף אהוב על רבים, והם מצריכים רק כמה מרכיבים פשוטים. המתכון המוצע כאן לוקח כ-15 דקות הכנה, ולאחר קירור קצר, אפשר להגיש אותם באירועים שונים או כחטיף מתוק בבית. המרכיבים הדרושים הם: 200 גרם ביסקוויטים מפוררים (פתי בר), 100 גרם שוקולד מריר, 2 כפות קקאו, חצי כוס חלב מרוכז או חלב רגיל, וקוקוס טחון או סוכריות צבעוניות לציפוי.
ההכנה מתחילה במיסוד השוקולד המריר, אותו ניתן להמיס על בן מארי או במיקרוגל. לאחר שהשוקולד נמס, יש לערבב את פירורי הביסקוויטים עם אבקת הקקאו בקערה גדולה. לאחר מכן, יש להוסיף את החלב והשוקולד המומס לתערובת ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה. בשלב הבא, יש ליצור כדורים בגודל הרצוי ולגלגל אותם בקוקוס או בסוכריות צבעוניות לשדרוג המראה והטעם.
לאחר שהכדורים מוכנים, יש להניחם במקרר למשך שעה לפחות לפני ההגשה. כך הם יספגו את הטעמים ויתייצבו כראוי. כדורי השוקולד הם פינוק מתוק שמתאים לכל אירוע, גם למסיבות וגם לרגעים קטנים של עונג בבית. תיהנו מהכנתם ומהטעמים הנפלאים!