לאחרונה, יותר ויותר אנשים מגלים את ההנאה שבישול טוקבוקי בבית. ניתן להכין את המנה המושחתת והטעימה הזו בעזרת דפי אורז וגבינה צהובה, יחד עם רוטב רוזה פשוט. עם מתכון זה, תוכלו ליהנות מאוכל שגורם להתמכרות, אולם שימו לב – קשה לעמוד בפני יותר משניים מאלה מבלי להרגיש את העומס.
כדי להכין טוקבוקי ביתיים, נדרשים מספר מרכיבים בסיסיים. המרכיבים כוללים שבעה דפי אורז, שבע פרוסות גבינה צהובה, וכמובן קערת מים חמים לריכוך הדפים. להכנת רוטב הרוזה, נשתמש בשתי כפות רסק עגבניות, שן שום כתושה, מכל של שמנת לבישול, מלח, פלפל שחור ורבע כוס פרמזן מגוררת.
בשלב ההכנה, מרככים את דף האורז במים חמים למשך מספר שניות, פורסים אותו על משטח עבודה ומניחים עליו פרוסת גבינה צהובה. לאחר קיפול משני הצדדים, יש לגלגל את הדף בצורה מהודקת. בהמשך, מכינים את רוטב הרוזה במחבת על ידי ערבוב כל מרכיביו, וטועמים לפי הצורך. לאחר מכן, מוסיפים את הטוקבוקי שהכנתם לרוטב ונותנים להם להתבשל יחד מספר דקות, עד שהם רכים. לסיום, מפזרים פרמזן מעל ומגישים מיד. בתיאבון!